From 1983 to the present

about bekidan

I 1983 startede Benny og Kirsten Hansen virksomheden Bekidan i mindre lokaler på Midtfyn. Siden er det gået stærkt. I 1986 flyttede Bekidan til eget nybygget 600 m2 værksted i Årslev, dette blev udvidet i 1990 med endnu 1000 m2. Der blev også løbende investeret i maskiner til produktionen, så alt kunne fremstilles på eget værksted. Både klip og buk, CNC fræsning, drejning og egen tegnestuen som blev udstyret med moderne 3D tegneprogrammer. Det var primært produktion af pottemaskiner der var hovedproduktet de første år, men der blev i stigende grad også fremstillet komplette produktionsanlæg til større danske gartnerier.

I 2007 blev der igen udvidet med 900 m2 montageværksted, så det nu var muligt at lave større anlæg der kunne opstilles og testes på værkstedet, inden de leveres til kunden. I dag råder vi over 2500 m2 sammenhængende værksted og kontor. Her fremstiller vi selv alle dele til vores maskiner og anlæg.

Op igennem nullerne kom industrirobotterne ind som en fast del af Bekidans produktprogram og de bruges i dag i forskellige sammenhænge til at løse kundetilpassede opgaver.

Bekidan har altid haft det klare mål at fremstille maskiner af høj kvalitet, som er brugervenlige og driftsikre, og det er ikke unormalt, at 30 år gamle maskiner og anlæg stadig kører produktion, til trods for det hårde miljø de arbejder under.

Vi løser opgaver i tæt samarbejde med vores kunder for derigennem at opnå det bedste resultat.

+45 65 99 16 35